Μαρία Ναυπλιώτου: “Απαράδεκτες απόψεις που χρειάζονται διευθέτηση”

Το “Real Life” συνέντευξη με τη Μαρία Ναυπλιώτου: “Η αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου και η αυστηροποίηση των ποινών έπρεπε να έχουν γίνει από… χθες”

Η διάσημη ηθοποιός, Μαρία Ναυπλιώτου, μίλησε για πολλά θέματα στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “Real Life”, μεταξύ αυτών και η ανάγκη για αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο και την ενίσχυση των ποινών για τον εκφοβισμό και τη βία.

Ο χρόνος που περνά, σύμφωνα με τη Μαρία, είναι σημαντικός και πρέπει να διαχειριζόμαστε τις εμπειρίες μας με σοφία και σύνεση. Επίσης, αναφέρθηκε στην αυξανόμενη βία στην κοινωνία και τη σημασία της ανάγκης για αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο.

Όσον αφορά στη βία κατά των γυναικών, η Μαρία εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η αλλαγή πρέπει να γίνει τώρα και όχι αύριο. “Η αυστηροποίηση των ποινών και η προστασία των θυμάτων πρέπει να γίνουν προτεραιότητα”, τόνισε η Μαρία.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την ελευθερία ως άνθρωπος και τη σημασία της αυτογνωσίας και της αυτοαναγνώρισης. Με την σωστή σχέση με τον εαυτό μας, μπορούμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι και ισχυροί.

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για σημαντικά κοινωνικά θέματα και να προωθεί την αλλαγή και τη βελτίωση.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Η Δύναμη του Έρωτα: Η Ψευδής Χρήση των Δακρύων για Χειραγώγηση, σύμφωνα με τον Νίκο Πελετιέ

Διακοπές: Η Σκιάθος ανάμεσα στα καλύτερα νησιά της Ευρώπης