Μαρία Μιχαλοπούλου: Η πέτρα του σκανδάλου η πρώην”gntm” και νύν “Αγρότισσα¨ Μαρία Μιχαλοπούλου και το σιγανό ποταμάκι Μαρία Τοτόμη

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η «αγρότισσα Μαρία» του «GNTM» πέτρα του σκανδάλου στη ΦΑΡΜΑ Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την πρεμιέρα της «Φάρμας» και το αλληλοφάγωμα ανάμεσα στους παίκτες άρχισε.

Μπορεί η τηλεοπτική «Φάρμα» να μην έχει κλείσει καλά καλά εβδομάδα στους δέκτες μας, όμως οι παίκτες, οι οποίοι είναι κλεισμένοι για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που εμείς έχουμε δει, έχουν ήδη προστριβές μεταξύ τους.

 

Όπως αποκάλυψαν τα μισόλογα που έπιασαν τα μικρόφωνα στις συζητήσεις μεταξύ των επίδοξων αγροτών, το πρόσωπο που αποτελεί κόκκινο πανί για τους περισσότερους είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου, η γνωστή μας «αγρότισσα Μαρία» του δεύτερου «GNTM».

Η παίκτρια έχει ενοχλήσει τους πάντες με την συμπεριφορά της, την οποία, ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία όπως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας βρίσκουν οριακά προσβλητική. Και, εκτός της έλλειψης σεβασμού, οι συμπαίκτριές της τής καταλογίζουν πλήρη μεταστροφή χαρακτήρα σε σχέση με το πρόσωπο που έδειχνε στην αρχή του παιχνιδιού.

 

Στην άλλη άκρη από πλευράς «θορύβου» που προκαλεί επιθυμεί να βρίσκεται η Μαρία Τοτόμη. Η παίκτρια της «Φάρμας» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ξεδίπλωσε τη στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει.

 

 

Όπως είπε, στόχος είναι να περνάει τις πρώτες εβδομάδες ειδικά σχεδόν απαρατήρητη. Δεν θέλει να εκφοβίσει κανέναν συμπαίκτη της, ούτε να του δώσει να καταλάβει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Ακόμα και με κίνδυνο να την περάσουν για χαζή, θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα του να γνωρίσει τους άλλους, χωρίς εκείνοι να την γνωρίσουν.

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΟΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

 

Φιλαρέτη Κομνηνού – Πάνος Βλάχος: Φόρεσε ο ένας το σακάκι του άλλου

Γιώργος Λιάγκας για διαζύγιο: «Α, ρε Φαίη!»… το βλέμμα της Σκορδά τα λέει ΌΛΑ video