Μαρία Λεκάκη: Η όμορφη ηθοποιός κάνει ηλιοθεραπεία χειμωνιάτικα και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα – φωτογραφία

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Λεκάκη, η πολυαγαπημένη Γκαρσόνα και από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης, αποφάσισε σήμερα να μας χαρίσει μια καταπληκτική φωτογραφία της μέσα από το προφίλ της στο instagram.

Μπορεί ο καιρός να άλλαξε ραγδαία από το βράδυ της Κυριακής, η πανέμορφη όμως ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της ποζάροντας κάτω από τον όμορφο ήλιο έχοντας μάλιστα βγάλει και τις μπότες του χιονιού που φορούσε.

Φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά όπως και τα likes που εισέπραξε η ηθοποιός, η οποία όπως θα δείτε και εσείς ανέβασε ένα βίντεο όπου θα την δείτε όπως δεν το περιμένετε.

Η Μαρία Λεκάκη έμεινε με τη μακρυμάνικη μπλούζα της, βρήκε τη σεζ λόνγκ και αποφάσισε να απολαύσει τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη ηθοποιός ξεσηκώνει τους χιλιάδες θαυμαστές της, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου όσοι την έχετε δει θα την έχετε απολαύσει ακόμα και χωρίς ρούχα!

Δείτε την τελευταία της εντυπωσιακή ανάρτηση και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά. Το κάνει συχνά άλλωστε!

Αναστασία Καρανικολάου – Instagram: Βρήκαμε το πιο «καυτό» προφίλ και ανήκει σε Ελληνίδα!

Ποια Γουάντα Νάρα; Η Ντανιέλ Λόιντ έχει πέντε παιδιά και διατηρεί το σώμα της άψογο – φωτογραφία