Μαρία Κορινθίου: «Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, μπήκα στη διαδικασία να χαλιναγωγήσω τον θυμό μου»

Tι δήλωσε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη;

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη 30/3) η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια του lockdown, την ψυχολογία της και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη.

Όσον αφορά τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πώς κατάφερε να τα χάσει, σημείωσε: «Πήρα διατροφολόγο και ξεκίνησα. Αυτό που δεν μπορούσα να διαχειριστώ για αρχή ήταν δύο πράγματα, το ένα ήταν το γιαούρτι, δεν το μπορώ, υποφέρω, σκέτο γιαούρτι δεν το μπορώ, και μετά ο καφές μου δεν έπρεπε να έχει ζάχαρη και γάλα. Σκέτος, τώρα πια τον συνήθισα».

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό. Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ό,τι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε. Ό,τι κουβαλάμε και ό,τι είμαστε, προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε, είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία. Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Τέλος, για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τα καβγαδάκια τους, τόνισε: «Είμαι υπερβολικά ήρεμη, σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν, αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω  “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω, όμως, ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN:

 

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Αναισθητικό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Γιάννης Κατινάκης: Εξομολόγηση ψυχής για τη σεξουαλική του ταυτότητα – «Στο Γυμνάσιο, τα παιδιά με περίμεναν για να με χτυπήσουν»