Μαρία Κορινθίου: Η πολιτική μέσα από την τέχνη μου

«Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό», λέει η Μαρία Κορινθίου.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και η Σάσα Σταμάτη συναντήθηκαν με τη Μαρία Κορινθίου για μια συνέντευξη. Η ηθοποιός απαντά για την τηλεόραση, την κόρη της, αλλά και την πολιτική.

Θα επέστρεφες στην τηλεόραση; Έχεις λάβει προτάσεις για την επόμενη σεζόν;

Φυσικά και θα επέστρεφα στην τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση. Είναι μέρος της εργασίας μου και των σπουδών μου και έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή. Υπάρχει πολλή ομορφιά σε αυτήν. Για την επόμενη σεζόν συζητάω διάφορες προτάσεις, αλλά είμαι πολύ προσεκτική για το τι ακριβώς θέλω πλέον στη ζωή μου, ως Μαρία και ως καλλιτέχνης, να επικοινωνήσω, αλλά και πού να επενδύσω την ενέργειά μου.

Με μια κόρη στην εφηβεία, πώς είναι η κατάσταση;

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος, την οποία όλοι περνάμε, αλλά αυτή τη φορά τη ζω από τη ματιά της μητρότητας, οπότε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν ρωτάς ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικιακά περίοδος για την ανατροφή του παιδιού, φυσικά θα απαντήσω ότι είναι η εφηβεία. Το Ισμηνάκι μας είναι ένα υπέροχο, πολύ συνειδητοποιημένο παιδί και έχουμε μια πολύ στενή σχέση, αλλά νομίζω ότι ως γονέας πρέπει να βρω τα σωστά μέτρα και τρόπους για να αντιμετωπίσω την έναρξη μιας άλλης έντονης, κρίσιμης στιγμής.

Θα επιτρέπατε στην κόρη σας να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Φυσικά! Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να ασχολούμαστε με πράγματα που αγαπά η ψυχή μας. Που γεμίζουν την καρδιά μας, που τα επιθυμούμε και τα ονειρευόμαστε. Οτιδήποτε και να ακολουθήσουμε, αν το αγαπάμε, η επιτυχία είναι θέμα χρόνου.

Έχετε λάβει προτάσεις από πολιτικά κόμματα για να εμπλακείτε στην πολιτική;

Ναι, έχω λάβει αρκετές προτάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις είπα “όχι”. Βλέπω την πολιτική από μια διαφορετική οπτική. Για μένα, η πολιτική, η κοινωνία και ο πολιτισμός συνδέονται και είναι αρμονικά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ να προσφέρω, αγαπώ τα κοινά, τον πολιτισμό. Οποιαδήποτε δράση και αν ακολουθήσω στο μέλλον, θα είναι σίγουρα μέσα από την τέχνη μου.

Written by admin

Η εκπομπή μας βρίσκει τον δρόμο της στο YouTube

Απουσία της Τζένης Μελιτά από την εκπομπή – Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μόνος στην έναρξη: “Δεν ήρθε”