Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η λευκή εντυπωσιακή κουζίνα τους με τα μεταλλικά στοιχεία είναι η πιο μοντέρνα πρόταση στη διακόσμηση

Μετράνε μαζί πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ συχνά συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε την ολόλευκη κουζίνα τους με τα μεταλλικά στοιχεία που είναι η πιο μοντέρνα πρόταση στη διακόσμηση!
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι. Μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη, μένουν στο Παλαιό Ψυχικό. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτίριο στο οποίο η Μαρία Κορινθίου διέμενε με την οικογένειά της στο παρελθόν και το οποίο έχτισε ο παππούς της πριν πολλά χρόνια.

Ύστερα λοιπόν από την ανακαίνιση που του έκαναν, το σπίτι απέκτησε νέα αισθητική και είναι πλέον μια εξαιρετικαά μοντέρνα κατοικία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει πως αγαπά ιδιαίτερα το λευκό χρώμα και πως το επιλέγει για τη διακόσμηση του σπιτιού: «Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας.Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι».

Ένας ξεχωριστός χώρος του σπιτιού είναι η κουζίνα, η οποία είναι ολόλευκη και συνδυάζεται αρμονικά με τα μεταλλικά στοιχεία.

Το design της κουζίνας είναι μοντέρνο και η τελική εικόνα ολοκληρώνεται με μικρές λεπτομέρειες, όπως είναι οι γλάστρες με τα φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Δείτε την κουζίνα της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη:

Νίνα Λοτσάρη: Φωτογραφίζει την εντυπωσιακή κόρη της Νεφέλη – φωτο

Το BBC τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος»