Menu

Μαρία Κίτσου: Σάκη Ρουβά, ευχαριστούμε που υπάρχεις

Η Μαρία Κίτσου μίλησε μέσω βίντεο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» για τον συμπρωταγωνιστή της Σάκη Ρουβά.

Η Μαρία Κίτσου, η πασίγνωστη πλέον «Ελένη» των «Άγριων Μελισσών», μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» καιν στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον συμπρωταγωνιστή της στις «Βάκχες» Σάκη Ρουβά στην πολυσυζητημένη παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μιλώντας για τον τραγουδιστή, η γνωστή πρωταγωνίστρια θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο οποίο έπαθε βλάβη η γουρούνα της.
«Του φέρνω το μαχαίρι, σκύβει κάτω από την γουρούνα και μέσα σε πέντε λεπτά την είχε φτιάξει» είπε η Μαρία Κίτσου, η οποία στο τέλος του μήνα αρχίζει γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Και θυμήθηκε τον χορό που έριξαν με το Σάκη για τα γενέθλιά της.
«Με είχε χορέψει ένα καταπληκτικό ροκ εντ ρολ. Με έφερνε τούμπες, με γύρναγε, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Τέλος, η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε στην έκπληξη που ένιωσε όταν ο Σάκης Ρουβάς έκανε την εμφάνισή του σε μια πρεμιέρα της.

«Τον είχα καλέσει στην πρεμιέρα μιας παράστασης , ενός μονολόγου σε ένα πολύ μικρό θεατράκι. Δεν είχε ούτε δημοσιογράφους, ούτε κάμερες ούτε τίποτα. Είχε έρθει μαζί με την Κάτια, είδαν την παράσταση και είχα συγκινηθεί. Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο» είπε η ηθοποιός, η οποία έκλεισε την παρέμβασή της στην εκπομπή λέγοντας:
«Σάκη, είσαι ένας καταπληκτικός και σπάνιος άνθρωπος. Ευχαριστούμε που υπάρχεις» .

Exit mobile version