Μαρία Ηλιάκη: Μοιράζεται για πρώτη φορά στιγμιότυπα από τις δύσκολες στιγμές της στο νοσοκομείο

Spoilers

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα τής με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται με τους followers της κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης.

Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε σήμερα μέσα από τα social media ότι πέρσι τέτοια εποχή νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με υπερέμεση της κύησης. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, πριν ταξιδέψει για Ζυρίχη.

Η ίδια χαρακτηριστικά έγραψε: «Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο….

τα ξέχασα όλα… μου τα θύμισε απλά το κινητό» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναφέρουμε πως η υπερέμεση της κύησης είναι η σπάνια εκείνη κατάσταση (0,5-2% των κυήσεων), η οποία χαρακτηρίζεται από επίμονη και σοβαρή ναυτία και εμέτους κατά τη διάρκεια της κύησης που οδηγούν σε αφυδάτωση, ηλεκτρολυτικές διαταραχές, διατροφική ανεπάρκεια και απώλεια βάρους.

Spoilers

The Bachelor spoiler: Μετακομίζει η Τελετή των Ρόδων στη late night ζώνη

κορονοιος

Νέα μέτρα: Το μοναδικό μέρος στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι ανεμβολίαστοι