Μαρία Εκμεκτσίογλου: Παρακολουθούσε τα ραντεβού των παιδιών της – «Νοίκιαζα αυτοκίνητα, φορούσα ξανθιές περούκες»

Για τον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τους τρεις της γιους και τα ακραία «μέτρα» στα οποία κατέφευγε κατά καιρούς μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Η γνωστή μαγείρισσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 και μεταξύ άλλων δε δίστασε να παραδεχθεί ότι παρακολουθούσε τους γιους της στα ερωτικά τους ραντεβού.

«Τους πίεσα, ναι. Τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι και τώρα μου το παραπονιούνται, μου λένε: εμείς βράδυ δεν παίξαμε μπάλα με τους φίλους μας. Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσα εγώ έπαιξε ρόλο. Ήθελα να είναι κύριοι, να μην αλητεύουν» δήλωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

«Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα. Αυτοί έμπαιναν στο λεωφορείο να πάνε στο ραντεβού κι εγώ από πίσω με άλλο αυτοκίνητο και περκούκες σγουρομάλλικες, ξανθιές ακολουθούσα να δω πού θα πάνε» εξομολογείται στη συνέχεια.

Την αντιλήφθηκαν ποτέ οι γιοι της;

«Όταν παρακολουθούσα τον τρίτο γιο, έπαιρνα μαζί μου και τους άλλους δύο. Ήταν το πρώτο του ραντεβού. Μας το κρατάει ακόμα και δεν μας το συγχωρεί. Ήμασταν και οι τρεις μακριά και είδαμε με ποια κοπέλα βρέθηκε, τι έκανε» απαντά η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

«Έπρεπε να τους προστατεύσω, γιατί ήμουν χωρισμένη. Έπρεπε να είναι παιδιά σωστά, σε αυτό βοήθησε και ο πατέρας τους, δεν μπορώ να πω. Το τι θα πει ο κόσμος έπαψε να με ενδιαφέρει τα τελευταία 20 χρόνια μπορώ να πω. Πολλές μανάδες το ‘χουν κάνει κι ας μην το παραδέχονται» είπε κλείνοντας το θέμα η Μαρία Εκμεκτσίογλου

Latest

Έτσι είναι σήμερα ο Σωτήρης Τζεβελέκος, η σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη ηθοποιό σύζυγό του (pics)

Έρωτας Φυγάς SPOILER: Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99