Μαρία Μπακοδήμου: Είναι 58 και όλες ζηλεύουν τον πλαστικό της. Η μόνη που δεν έχει παραμορφωθεί από τα υαλουρονικα

Στην εποχή της υπερβολής, όπου πολλές celebrities επιλέγουν εκτεταμένες πλαστικές επεμβάσεις και υπερβολικές ποσότητες υαλουρονικού οξέος, υπάρχει ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει για τη φυσικότητα και τη φρεσκάδα του: η Μαρία Μπακοδήμου.

Παρά την ηλικία των 58 ετών, η Μαρία διατηρεί μια ζωντάνια και φρεσκάδα που θα ζήλευαν πολλές νεότερες γυναίκες. Η διατροφή της και η περιποίηση του προσώπου της, χωρίς υπερβολές και χωρίς τα αποτελέσματα να φαίνονται τεχνητά, κάνουν τη διαφορά.

Στην ελληνική τηλεόραση, όπου η πίεση για τέλεια εμφάνιση είναι συνεχής, η Μπακοδήμου καταφέρνει να παραμείνει μια λαμπερή εξαίρεση. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει αφεθεί στις τάσεις της εποχής, αλλά έχει επιλέξει μια πιο φυσική προσέγγιση στην ομορφιά.

Είναι αλήθεια ότι πολλές γνωστές κυρίες του χώρου έχουν υποκύψει στην πίεση και έχουν κάνει επεμβάσεις που τις έχουν αλλοιώσει σε σημείο αγνώριστο. Η Μαρία, όμως, είναι εδώ για να μας δείξει ότι η φυσικότητα και η αυτοπεποίθηση μπορούν να νικήσουν τον χρόνο και τις τάσεις.

Δεν είναι τυχαίο που πολλές γυναίκες αναζητούν τα μυστικά της Μαρίας για τη φρεσκάδα της και ζητούν συμβουλές αλλά και το τηλέφωνο του πλαστικού της χειρουργού. Είναι μια πηγή έμπνευσης για όσες θέλουν να μεγαλώνουν όμορφα, φυσικά και με αξιοπρέπεια.

Πηγή

O Όρκος 2 SPOILER: Θύμα άγριας επίθεσης ο Φίλιππος

Πέθανε ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου», Πέτρος Λεωτσάκος – Το μήνυμα της Πέπης Τσεσμελή