Μαρία Μπακοδήμου: «Διέλυσε μία οικογένεια, ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη. Στην εκπομπή «Γεια Σου», όπου καλεσμένος ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την εποχή που έκανε ένα guest στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Αναδρομή στη Συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε αναμνήσεις από τη συνεργασία της με τον γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλέξανδρο Ρήγα. Η αναφορά στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ξύπνησε μάλλον σε πολλούς από εμάς στιγμές νοσταλγίας!

Τα Όσα Ανέφερε

«Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός. Εγώ θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα, ούτε κινητό. Και τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου, ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το είπε” και παίρνει τηλέφωνο το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει.

Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Πήρε ξανά και ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας κύριος. Ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει “ποιος τη ζητάει” και λέει εκείνος “ο πατέρας”. Διέλυσε μια οικογένεια από σένα» αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στον… αστερισμό του Εβάν Φουρνιέ: Τα «τρελά» χρήματα στο NBA, η προοπτική της Euroleague και η υπέρβαση (vids)

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο Πανεπιστήμιο – Το ζευγάρι που διέπρεψε στις πανελλήνιες

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γουίλ Σμιθ – «Η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα»