Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Η γνωριμία, οι κοινές εμφανίσεις και ο μυστικός γάμος

Μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνη και ο θεατρικός παραγωγός, Γιάννης Κεντ έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο εδώ και περίπου έναν χρόνο.

«Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί, σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά ισχύει. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί να τα καταφέρει. Κάναμε πολιτικό γάμο», αποκάλυψε η πρώην ηθοποιός και νυν συγγραφέας στα εγκαίνια της έκθεσης της Μαρίνας Λεόν όπου βρέθηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Το 2019 έγινε επίσημα γνωστό πως η Μαρί Κωνσταντάτου, λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, προχώρησε στην προσωπική ζωή της, συνάπτοντας σχέση με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ. Οι δυο τους ήταν αρχικά φίλοι και στη συνέχεια η σχέση τους μετατράπηκε σε ένα φλογερό ειδύλλιο!

Όλα αυτά τα χρόνια, η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, όσον αφορά στην προσωπική ζωή τους, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους. Η πρώην ηθοποιός και ο θεατρικός παραγωγός μοιράζονται την ίδια αγάπη για το θέατρο και τις φιλανθρωπικές δράσεις και όσο περνούσε ο καιρός τόσο μεγαλύτερο ήταν το δέσιμο ανάμεσά τους. Μέχρι το 2023 που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά του…Δημαρχείου Γλυφάδας και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους!

«Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου» είχε εξομολογηθεί η Μαρί Κωνσταντάτου στην εκπομπή Mega Καλημέρα πριν δύο χρόνια.

Δες φωτογραφίες από τις κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού:

 

# Γιάννης Κεντ # Μαρί Κωνσταντάτου

Πηγή

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η επιστροφή στην Super Κατερίνα με χαρά και επιτυχίες

Η σημασία του περιεχομένου: Μια ματιά στην αποτυχία να αποσπάσουμε τον τίτλο “Όμορφος Κόσμος” από τον Γρηγόρης Αρναούτογλου