Θοδωρής Μαραντίνη: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι»

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης… Ένα ζευγάρι που μετά από έναν γάμο και δύο παιδιά, κατέληξε να είναι αντιμέτωπο στα δικαστήρια. Καλεσμένος στο Πρωινό, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης».

«Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή».

«Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος. Μου κάνει εντύπωση που όσα ρεπορτάζ βγαίνουν θίγουν εμένα.

Έχω πάρει δάνειο 30.000 ευρώ και δανεικά για να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Latest

On air κόντρα για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Λυπάμαι που δεν πήρα την άδειά του…» (vid)

«Εξαφάνισαν» τον Αλέξη Γεωργούλη από το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»