Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός την έσωσε από νευρική ανορεξία

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι εδώ και χρόνια γνωστό μοντέλο. Έχει ασχοληθεί όμως επίσης με τον χώρο του θεάματος, με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ανέβασε φωτογραφίες, στις οποίες κάνει γνωστό, ποιο άτομο την βοήθησε να ξεφύγει από την νευρική ανορεξία.

Σ’ αυτές είναι με τον μεγάλο της αδερφό τον Χάρη, που την έδωσε… χέρι βοηθείας, σε όλο αυτό.

Έτσι χαρακτηριστικά σε αυτό τόνισε: «Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός… Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι! Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά.

Έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου, αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία.

Ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos, ο δικός μου επικός αδελφός!»

Spoilers

Το YouTube βάζει τέλος σε αυτές τις διαφημίσεις…

Spoilers

Χοντραίνει η κόντρα – Τα μικρά παιδιά του Παϊτέρη εκθέτουν τον πατέρα τους Εδώ και δυο χρόνια…