Μάνος Δασκαλάκης: Αβέβαιος για το αν ήταν όντως ο πατέρας των δύο εκ των τριών άτυχων κοριτσιών

Σε τεστ DNA σκέφτεται να προχωρήσει ο 30χρονος

Είδηση – «βόμβα» πέταξε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, όταν ανέφερε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο Star, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ενδεχομένως να επιθυμεί να προχωρήσει σε τεστ DNA, για να βεβαιωθεί πως η Μαλένα και η Ίριδα ήταν όντως δικά του παιδιά.

Δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός

Ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας, μίλησε μέσω Skype και στην εκπομπή T-Live και ξεκαθάρισε σχετικά με το τεστ πατρότητας το οποίο σκέφτεται να κάνει ο 30χρονος πατέρας:

«Εκείνη τη στιγμή, συζητούσαμε για τους γονιδιακούς ελέγχους και εγώ αυτό που είπα συγκεκριμένα είναι “για ποιους γονιδιακούς ελέγχους λέμε, όταν στο τέλος της ημέρας ενδεχομένως μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του κ. Δασκαλάκη;”. Αυτή η πληροφόρηση δεν προέρχεται από τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Υπάρχει, όμως, μια ακριβής πληροφόρηση ότι υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. Σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα, η κατάσταση δεν είναι τόσο περιπλεγμένη. Εκτιμώ ότι στο τέλος, όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

Φανταστείτε να αποδειχθεί μέσω τεστ DNA ότι τα παιδιά δεν είναι του Μάνου. Τότε θα σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν χάσει πάρα πολύ χρόνο, διερευνώντας ένα γονιδιακό πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν θα έπρεπε να ψαχτεί εξαρχής».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που την «καίνε»

Αυστραλία: Μεγάλος, λευκός καρχαρίας κάνει επί μία ώρα κύκλους γύρω από βάρκα με τρεις επιβαίνοντες – Τρομακτικό βίντεο