Μανώλης Λιδάκης: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που κάποτε ήταν ο Θεός της ΕΡΤ»

Ο Μανώλης Λιδάκης άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Στις αρχές τις δεκαετίας τους 1980, πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η Ευκαιρία», ενώ υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία. Από τότε ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι.

Στα τέλη της ίδιας δεκαετίας, υπογράφει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music, οπότε και αρχίζει να γίνεται περισσότερο γνωστός και δημοφιλής. Τα επόμενα χρόνια, ακολουθεί πληθώρα συνεργασιών και κυκλοφορίες δίσκων με μεγάλη απήχηση στο κοινό, οι οποίοι τον καθιέρωσαν ως έναν εκπρόσωπο του λεγόμενου μοντέρνου έντεχνου και του λαϊκού ελληνικού τραγουδιού.

O Μανώλης Λιδάκης έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ελληνικό τραγούδι, όμως, όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «Φλερτ», όπου ήταν καλεσμένος, στη ζωή δεν του ήρθαν όλα εύκολα.

Αναφερόμενος στο Ελληνικό κίνημα #metoo αποκάλυψε πώς και ο ίδιος έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς αλλά και σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ, γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή τώρα έχουν βγει και πολλά έτσι για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όλα αυτά, μου έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να τα πω γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι γέροι πια… Τι να πω τώρα για τον τάδε που κάποτε ήταν ο… Θεός της ΕΡΤ και πήγα εγώ με ένα δισκάκι κάτω από τη μασχάλη…».

Ανέκδοτο: Η ζηλιάρα σύζυγος …! Τρελό γέλιο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή φέρνει τη διάλυση