Μανώλης Κονταρός: Η πίστη του στο Θεό και το ενδεχόμενο κουμπαριάς με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή – «Ο χρόνος θα δείξει»

«Η πίστη μου στο Θεό με κράτησε στη ζωή, όταν κινδύνεψα να τη χάσω» αναφέρει ο κρητικός μουσικός

Toν Μανώλη Κονταρό συνάντησε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». O κρητικός μουσικός μίλησε για την πίστη του στο Θεό, καθώς και για τους καλούς του φίλους Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.

Για τις ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, είπε: «Είναι μέρες χαράς, γιατί αυτές τις μέρες ανταμώνουν συγγενείς και φίλοι, στην εκκλησία πρώτα από όλα, και ανταλλάσσουν ευχές».

Εν συνεχεία, ο ταλαντούχος μουσικός υποστήριξε πως η πίστη του στο Θεό τον κράτησε στη ζωή, όταν κινδύνεψε να τη χάσει. «Όταν πιστεύουμε, είμαστε κοντά στον Θεό και αυτό μας δίνει δύναμη. Έχω περάσει δύσκολα. Πιστεύω ότι εκείνη τη χρονική στιγμή μια ανώτερη δύναμη ήθελε να παραμείνω στη ζωή, μου έδωσε δύναμη και συνέχισα και είμαι καλά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κάνω πολλά όνειρα. Το πρώτο πράγμα που εύχομαι είναι να με έχει ο Θεός υγιής, να παραμείνω στη ζωή για αρκετά χρόνια και να δω την οικογένειά μου, τα τέσσερα παιδιά μου, πετυχημένα στη ζωή τους».

Ερωτηθείς αν θα γίνει τελικά κουμπάρος στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, ο Μανώλης Κονταρός απάντησε: «Ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τιμούνε με τη φιλία τους κι εγώ τους τιμώ, τους σέβομαι και τους εκτιμώ.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτησή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία ανατριχιάζει

Κατερίνα Τσάβαλου: H σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν και ο Πέτρος Φιλιππίδης ως δάσκαλος