Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Η ατάκα του θύματος που τον εξόργισε … μαμάκιας ο συζυγοκτόνος

news γυναικοκτοκια στη λακωνια

«Ελάτε, μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου»…
Αυτά φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου από τον Βλαχιώτη Λακωνίας στην αστυνομία, λίγη ώρα αφότου είχε στραγγαλίσει τη γυναίκα του.

 

Λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα της Δευτέρας ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της 36χρονης ισχυρίστηκε στις Αστυνομικές Αρχές πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του όταν η 36χρονη μίλησε άσχημα για τη μητέρα του εκείνος την έπνιξε πάνω στο κρεβάτι τους.
«Στην αρχή δεν το πίστευα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λέμε τι έχει γίνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο αυτός ο άνθρωπος, πώς του γύρισε το μυαλό έτσι;

Μας είναι λίγο δύσκολο. Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε εδώ, έχουμε ταραχτεί όλοι, ειδικά στη γειτονιά που τους ξέραμε» ανέφερε γειτόνισσα του θύματος, προσθέτοντας: «Δηλαδή και από γείτονα που μένει απέναντι δεν είχαν ακούσει ποτέ φασαρία, ποτέ τσακωμό».

Όσο ο 40χρονος στραγγάλιζε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του πάνω στο κρεβάτι τους, τα δύο τους παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο αδελφός της άτυχης 36χρονης που ήταν μαζί της πριν από μερικές ώρες, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Πήγαμε ήπια έναν καφέ εδώ και μετά 8:30 μου λέει η αδερφή μου να φύγουμε τώρα να πάω να μαγειρέψω στα παιδιά» υποστήριξε ο αδελφός του θύματος.

showbiz

Δημήτρης Λάλος: Οι δημόσιες ευχές στην κόρη του για την γιορτή της

Spoilers

Γιώργος Παπανδρέου: Δεν υπάρχει θέμα να αποσυρθώ από τον δεύτερο γύρο