Μαλλιά 2022 – 2023: Το πιο κομψό χτένισμα της σεζόν είναι ο κότσος

Οι παλιοί έλεγαν: “Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου” και δεν είχαν καθόλου άδικο!Κάθε γυναίκα όταν έχει τα μαλλιά της πιασμένα δείχνει αρχοντική και πιστέψτε με αρέσει πολύ και στους άντρες!

Τα χτενίσματα με κότσους τονίζουν έντονα την θηλυκότητα και προσδίδουν στη γυναίκα ένα πολύ κομψό στιλ με φινέτσα και απόλυτη γοητεία. Τα χτενίσματα με κότσους δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι κότσοι έχουν απαιτήσεις καθώς τραβούν τα βλέμματα τόσο στην περιοχή του προσώπου όσο και στα μαλλιά. Για το λόγο αυτό προτιμώνται συνήθως από γυναίκες που είναι σίγουρες για τα χαρακτηριστικά τους προσώπου τους.

Τα χτενίσματα με κότσους μπορείτε να τα επιλέξετε για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Από μια βόλτα στα μαγαζιά έως μια δεξίωση και από μια νυχτερινή έξοδο έως και τον γάμο σας. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα το στιλ αυτό να καλύπτει μια ευρεία γκάμα από προτιμήσεις που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 50 ιδέες για χτενίσματα με κότσους που πιστεύουμε ότι τραβούν τα βλέμματα και εντυπωσιάζουν.

Νατάσα Καλογρίδη: Ο άγνωστος γάμος που δεν γνώριζε κανείς! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τα παράτησε όλα και έφυγε από την Αθήνα,δείτε με τι ασχολείτε σήμερα