Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγός του που είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους του χώρου των media. Έχει στο ενεργητικό του πληθώρα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με κορυφαίες προσωπικότητες και εκπομπές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης μπορεί να φέρνει στο φως καθημερινά νέες αποκαλύψεις και πληροφορίες, ωστόσο ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η οικογένεια με την Κίμ Κίλιαν και οι φήμες χωρισμού

Ο δημοσιογράφος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 16χρονη σήμερα Σιέννα και την 14χρονη Σάντυ.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φορές που έχουν δώσει κάποια συνέντευξη σχετικά με την οικογένειά τους.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε κάνει μια εξαίρεση μιλώντας το 2017 στο «Youweekly» και αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του γάμου της με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ παράλληλα είχε διαψεύσει τις φήμες χωρισμού.

Έχεις ακούσει πίσω από την πλάτη σου να λένε για τη διαφορά ηλικίας που έχεις με τον Μάκη;

«Αυτό το βλέπω στα χαρτιά, δεν χρειάζεται να το ακούσω… Το έχω ακούσει και δεν με ενοχλεί καθόλου ούτε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε κανέναν τους. Τι να τους πω; Για κάτι που είναι επιλογή μου; Όποιος μας γνωρίζει προσωπικά με τον Μάκη τη διαφορά ηλικίας μας την ξεχνά πολύ γρήγορα, οπότε τους φεύγουν οι απορίες αμέσως».

Δύσκολες οι σχέσεις των ζευγαριών και εσείς είστε 13 χρόνια μαζί… Ο Μάκης δείχνει προστατευτικός και ερωτευμένος μαζί σου στις κοινές εμφανίσεις σας… Πιστεύεις στο «για πάντα μαζί»;

«Τις δύσκολες σχέσεις τις κάνουν οι άνθρωποι… Θέλει προσπάθεια να αντέξει η σχέση στην καθημερινότητα. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν ξέρεις στην πορεία πώς θα σου βγει, χωρίζουν ζευγάρια που δεν το περιμένεις… Το «για πάντα» στα λόγια δεν το πιστεύω, θέλει ουσιαστική δουλειά μια σχέση και από τις δύο πλευρές. Εγώ μακροπρόθεσμα σχέδια δεν κάνω, προσπαθώ να περνάω καλά με την κάθε μέρα που περνάει».

Περάσατε κρίση στον γάμο σας;

«Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση και μεταλλάσσονται με τα χρόνια, καμιά δεν μένει ίδια, εμείς θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση; Θέλει πολλή δουλειά για να ξεπεραστούν τα προβλήματα».

Το «χωρίζω» το είπες ποτέ;

«Όχι, γιατί είμαι πολεμίστρια, οτιδήποτε και αν μου συμβεί κοιτάω να το αντιμετωπίσω όχι να τα παρατήσω».

Ιωάννα Τούνη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της – βιντεο

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Το μεγάλο όχι του Παντελή στην Θοδώρα!