Μαίρη Συνατσάκη vs Άρη Καβατζίκη: Μιλά πρώτη φορά την παρεξήγησή τους

Μαίρη Συνατσάκη vs Άρη Καβατζίκη: Μιλά πρώτη φορά την παρεξήγησή τους Πριν από μερικούς μήνες ο Άρης Καβατζίκης αγόρασε και δημοσίευσε φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη σε τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε ενοχληθεί από την στάση του πρώην συνεργάτη της , καθώς εκείνος την είχε ενημερώσει για τις φωτογραφίες μόλις μια ημέρα πριν την κυκλοφορία του περιοδικού. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα τότε είχε στηρίξει τον Άρη Καβατζίκη και συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Είναι διευθυντής μεγάλου περιοδικού. Και εγώ έτσι θα έκανα. Έχεις φιλίες… άμα είναι ένα παράνομο γκομενιλίκι εκεί θα το σεβαστείς, αλλά εδώ τι πιο ωραίο από το να φιλιέται με ένα ωραίο παιδί! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι στο Μοναστηράκι, ξέρεις ανά πάσα στιγμή ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε τραβήξει φωτογραφία».

Το λες και ανασφάλεια! Μαίρη Συνατσάκη: ‘Έχω μείνει σε σχέση μέχρι να βρω τον επόμενο’

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και μίλησε για την παρεξήγηση της με τον Άρη Καβατζίκη. «Με ενοχλεί που μια μητέρα έδωσε τέτοιο παράδειγμα στο παιδί της και ενώ βγήκε μαζί του και μας τράβαγε φωτογραφίες.

Με ενόχλησε και που τις δημοσίευσε ένα δικός μου άνθρωπος. Θα προτιμούσα να είχε γίνει από άλλον. Αλλά κατάλαβα την θέση του». Οι σχέσεις τους δείχνουν να έχουν αποκατασταθεί καθώς η ίδια δεν μίλησε ούτε για κόντρα ούτε για παρεξήγηση αλλά για μια σύζήτηση που έγινε μεταξύ τους.

Νανά Παλαιτσάκη: “Είμαι πολυ τυχερή που ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως – Αγνοώ μηνύματα μίσους”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Γρήγορης Αρναούτογλου ‘ψάχνει’ τη Ζήνα Κουτσελίνη για πλαστικές επεμβάσεις