Μαίρη Συνατσάκη: Το προσβλητικό σχόλιο για το σώμα και την ηλικία της και η αποστομωτική της απάντηση


Η Μαίρη Συνατσάκη δεν σταματιέται, με τίποτα. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια δέχθηκε ένα σχόλιο για την ηλικία της. Ωστόσο, δεν το άφησε στην τύχη του. Αντιθέτως, αποφάσισε να απαντήσει με ηρεμία, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ίδια και τους followers της.

Σημασία δεν έχει πόσο είμαστε, με βάση την πραγματική μας, ηλικία. Σημασία έχει να είμαστε ηλικιακά, όσο νιώθουμε, εμείς οι ίδιοι. Υπάρχουν μάλιστα άτομα, τα οποία ορίζουν το τι πρέπει να φορέσει κάποιος άνθρωπος, έχοντας ως βάση την ηλικία του. Επίσης, για μερικούς ο ίδιος άγραφος κανόνας υπάρχει και για τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Δηλαδή, πως κάθε άνθρωπος πρέπει να συμπεριφέρεται, με βάση την ηλικία του.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Μαίρη Συνατσάκη, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, που διατηρεί στο Instagram. Το σχόλιο που αναφέρονταν κατά κύριο λόγο στο σώμα της Ελληνίδας παρουσιάστριας, αλλά και στο σώμα της, απαντήθηκε. Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καταιγιστική, αφοπλίζοντας τον follower της, ο οποίος μάλλον είχε σκοπό να την ιντριγκάρει.

Ο follower της Μαίρης Συνατσάκη έγραψε: «Σταμάτα να κάνεις τη χίπισσα και την 20αρα. Κοντεύεις τα 40 και η αμερικανιά σ’ έχει φάει εσένα. Όπως και η αποστεωμένη εικόνα σου». Για να έρθει η πληρωμένη απάντηση της Ελληνίδας παρουσιάστριας: «Ό,τι θέλω θα κάνω καλέ».

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση της Ελληνίδας παρουσιάστριας

Written by alexandros

Δολοφονία Γρηγορόπουλου:Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Συγκέντρωση στα Εξάρχεια για την αποφυλάκιση Κορκονέα

Η σπάνια εμφάνιση της Λίτσας Διαμάντη – Παραμένει προσεγμένη και σικ στα 70 της χρόνια