Μαίρη Συνατσάκη: ‘Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου, μετά από μία κουραστική ημέρα να βρω τη «ρουτίνα» μου.’

Μαίρη Συνατσάκη: ‘Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου, μετά από μία κουραστική ημέρα να βρω τη «ρουτίνα» μου.’ Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε για τις σχέσεις, τα όνειρά της και τη μητρότητα.

Τι άλλο σκέφτεσαι να κάνεις τηλεοπτικά, μετά το Dancing With The Stars;

“Συζητάω με τον ΑNT1, για να κάνουμε μία εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει σχέση με το internet και τον κυβερνοχώρο, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα μεταδίδεται και στην Κύπρο. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καταλήξει και θα ξεκινήσουμε άμεσα. Η εκπομπή θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, θα έχει να κάνει με videos που θα βρίσκουμε από το internet, τα οποία θα παρουσιάζουμε στο κοινό χρησιμοποιώντας τα με έναν έξυπνο τρόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πω πολλά όμως”.

Μέχρι που φτάνουν οι τηλεοπτικές σου φιλοδοξίες, Μαίρη; Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

“Α όχι, δεν έχω φιλοδοξίες και, γενικά, δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να κάνω πολύ μεγάλα σχέδια για την τηλεόραση, γιατί είναι πολύ δύσκολες οι εποχές και οι συνθήκες και δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε αυτό το μέσο. Όλα είναι ρευστά. Ποτέ δεν κρατάω μεγάλο καλάθι στα τηλεοπτικά. Προτιμώ να ονειρεύομαι στα προσωπικά μου”.

Μαίρη Συνατσάκη ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: ”Δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου”

Είσαι άνθρωπος της ρουτίνας; Το λέω γιατί υποθέτω ότι, αφού είστε τόσα χρόνια μαζί, σίγουρα θα έχετε περάσει κάποια στιγμή και από αυτό το στάδιο. Έτσι δεν είναι;

“Ο χρόνος φέρνει ρουτίνα, αλλά κάνουμε μία δουλειά που δεν σε αφήνει και πολύ να βαρεθείς. Αλλάζουν οι ρυθμοί μας μήνα με τον μήνα, τα ωράρια που βρισκόμαστε, η καθημερινότητα. Τίποτα δεν μένει ίδιο. Κι είναι ωραίο να ρουτινιάζεις στο σπίτι σου, με τον άνθρωπό σου – κι αυτό δεν το έχουμε συχνά. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου, μετά από μία κουραστική ημέρα όπως είναι η σημερινή που μιλάμε, να βρω τη «ρουτίνα» μου. Είναι κάτι σαν ασφάλεια για μένα. Μια μέρα στο σπίτι είναι για μένα μεγάλη πολυτέλεια. Είμαι συνέχεια στον υπολογιστή μου, ακούω μουσική – ακόμα κι όταν κάνω μπάνιο ή σφουγγαρίζω, ή σιδερώνω, πάντα κάτι θα παίζει. Μου αρέσει πολύ η μουσική”.

Δ.Αλεξανδράκη: Μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας – Το βίντεο που ανέβασε

Ο Γ. Γεροντιδάκης για τη δολοφονία Κλεομένη: «Τον τραβούσα 80 μέτρα μέσα στη ζέστη»