Μαίρη Συνατσάκη: Η… ΑΒΟΛΗ στιγμή στην κόντρα Ηλιάκη-Καινούργιου

March 13, 2021

Μαίρη Συνατσάκη: Η… ΑΒΟΛΗ στιγμή στην κόντρα Ηλιάκη-Καινούργιου Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τη νέα της τηλεοπτική συνεργασία με τον Μουτσινά και την Ηλιάκη, τα μηνύματα αγάπης που δέχεται από τον κόσμο, αλλά και την κόντρα μεταξύ της Καινούργιου και της Ηλιάκη και πως διαχειρίζεται εκείνη την συγκεκριμένη ένταση ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Είσαι πολύ ενεργή στα social media. Ποια είναι τα πρώτα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο την πρώτη εβδομάδα του Ξαναδέστε Τους;

Το κοινό φαίνεται να μην ήθελε ποτέ να σταματήσει αυτή η εκπομπή. Εγώ αυτό εισπράττω από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το come back. Ως επί τω πλείστον η αίσθησή μου είναι πως ο κόσμος έχει χαρεί, προφανώς υπάρχουν και αμφιλεγόμενα σχόλια, αλλά η πλειοψηφία έχει μια θετική αντιμετώπιση. Κατά τη γνώμη μου αυτό οφείλεται στο ότι είναι ξεκάθαρος ο στόχος της εκπομπής: δύο ώρες που θέλουν να σε κάνουν να γελάσεις. Τελεία.

ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Ποιο είναι το…φύλλο του μωρού! Τι αποκάλυψε η ίδια!

Η Κατερίνα Καινούργιου, που υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας του Δέστε τους, παρόλη την παλιότερη ένταση που υπήρχε μεταξύ σας μιλά με θετικά λόγια για σένα, ενώ αφήνει ξεκάθαρα να φανεί πως οι σχέσεις της με τη Μαρία (σ.σ. Ηλιάκη) είναι τεταμένες. Σε έχει κάνει αυτό να νιώσεις άβολα;

Τα πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι άβολα, επιλέγω να μην τα παρακολουθώ πολύ. Ειλικρινά, μου φαίνεται πως όλο αυτό είναι κάτι πολύ εσωτερικό δύο άλλων ανθρώπων και δεν θέλω να έχω συμμετοχή.

 

Ούτε θεωρώ πως έχει κάποια χρησιμότητα κάτι τόσο εσωτερικό να δημοσιοποιείται και να παίρνει έκταση, όταν δύο άνθρωποι έχουν ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους. Αυτό έχω να πω, χωρίς να είμαι σε θέση να πάρω καμία μεριά.

Σάσα Σταμάτη: «Γιατί είπα ναι στο Battle of the Couples» video

Χάρης Βαρθακούρης: Με απειλούσαν και μου έστελναν μηνύματα να πάθει κακό η οικογένειά μου