Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου

mairi-miliaresi:-“i-tileorasi-me-timorise-pou-tin-afisa-gia-to-moraki-mou”

Μαίρη Μηλιαρέση: “Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου”

Καθ’ όλα ειλικρινής η Μαίρη Μηλιαρέση στο The 2night Show…
Την Μαίρη Μηλιαρέση φιλοξένησε τη νύχτα της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την καριέρα τηςστην τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 που έληξε άδοξα, τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ αλλά και για τις τηλεπωλήσεις.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Μηλιαρέση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα την Σοφίνα και η πρόταση που είχα από το MEGA ήταν για να κάνω πρωινό. Για να κάνω, όμως, πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω το απόγευμα. Εγώ μόλις είχα το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να αφήσω το παιδί μου, που μόλις το έχω γεννήσει, να μεγαλώσει μόνο του. Με νταντάδες, με γιαγιάδες, με θειάδες και δεν ξέρω και γω με τι… Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία στιγμή ότι θα αφήσω το παιδί».

«Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπορούσα να ξαναμπώ μέσα στη δουλειά. Δεν έχω τις άκρες, τις παρέες… Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ εξαφανίστηκα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

«Η τηλεόραση ήταν η δουλειά μου, την έκανα έτσι όπως έπρεπε να την κάνω, την έκανα σωστά, ήμουν συνεπής αλλά δεν μπορούσα να αφήσω το μωράκι μου να μεγαλώνει μόνο του».

«Η τηλεόραση με τιμώρουσε που την άφησα για το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακιά ερωτική σχέση».

“i-tileorasi-me-timorise-pou-tin-afisa-gia-na-megaloso-to-moraki-mou”

Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου

Survivor Spoiler 5/5: Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας