Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε η μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη της.

Στο σπίτι στην Παιανία συγκεντρώθηκαν σήμερα συγγενείς και φίλοι για το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός η οποία είχε δωρίσει το σπίτι της στο «Χαμόγελο του παιδιού» πέθανε σε ηλικία 90 ετών μετά από ατύχημα εντός σπιτιού που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Με δημόσια ανακοίνωση το «Χαμόγελο του παιδιού» είχε ενημερώσει για την μαρμάρινη πλάκα που θα τοποθετούνταν στο εξωτερικό του σπιτιού στη μνήμη της.

«Η τοποθέτηση της μαρμάρινης επιγραφής έξω από το σπίτι της που θα αναγράφει «Το Σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου» καθώς και η μαρμάρινη επιγραφή που θα έχει τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια μας είχε υποδείξει εντός του σπιτιού της, θα αναγράφει: «Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πράγματι, σήμερα Σάββατο αποκαλύφθηκε η μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη της. Στο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας αλλά και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο λόγος που δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού

Μοιάζουν σαν αδελφές – H Τάμτα αγκαλιά με την 27χρονη κόρη της (ΦΩΤΟ)