Μαύρο ρόδο spoiler: Βίκος και Θέμης σημαδεύουν ο ένας τον άλλον με όπλο

Καθώς προχωρά η ιστορία, βλέπουμε πώς ο θάνατος της Αγγελικής επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε χαρακτήρα. Ο Βίκος δεν αντέχει τον θάνατο της Αγγελικής και πηγαίνει οπλισμένος και μεθυσμένος στο κλαμπ του Θέμου.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δούμε πολλές εξελίξεις που έχουν άμεση σχέση με τον θάνατο της Αγγελικής, η οποία έπεσε θύμα της εντολής του Βίκου να σκοτώσει τον Πέτρο. Όλα ξεκινούν όταν ο Θέμης πληροφορείται τα δυσάρεστα νέα. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, καταρρέει, ζητά εξηγήσεις και ορκίζεται εκδίκηση. Το ίδιο κάνουν και ο Πέτρος και η Αλεξία, που ήταν παρόντες στη δολοφονία της μητέρας τους και είναι πεπεισμένοι ότι για το τραγικό γεγονός ευθύνεται ο πατέρας τους Βίκος και η μνησικακία που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Θέμης είναι ιδιαίτερα εχθρικός απέναντι στον Βίκο, ρωτώντας τον ευθέως αν πήγε να τον σκοτώσει κι εκείνον εκτός από την Αγγελική. Καθώς η ένταση μεταξύ Θέμη και Βίκου φτάνει στα κόκκινα, γίνεται σαφές ότι δεν θα υπάρξει γυρισμός.

Ο Βίκος, με επιθετικό ύφος, του ξεκαθαρίζει ότι θα σκότωνε οποιονδήποτε στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά του και στην ευτυχία του, αλλά σίγουρα ποτέ τη γυναίκα που αγαπούσε.

Τα παραπάνω λόγια εξοργίζουν τον Θέμη ο οποίος δεν αργεί να τραβήξει το όπλο του, όπως αντίστοιχα και ο Βίκος. Οι δύο άντρες σημαδεύουν ο ένας τον άλλον προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκομένους, οι οποίοι φοβούνται μην τυχόν γίνει κι άλλο φονικό.

Βίκος και Θέμης ρίχνουν πυροβολισμούς στον αέρα και σημειώνεται άγρια συμπλοκή ανάμεσά τους, η οποία λήγει με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Πάολα: Η ιστορική viral φωτογραφία – Με διάφανο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ μάζεψε όλο το χαρτί – φωτογραφία

Η 52χρονη που κάνει θραύση στα social media… ψάχνει νεαρό πρίγκιπα