Μαύρο ρόδο spoiler: Το σκάνδαλο που έρχεται να ξεσπάσει

Με τη βοήθεια του συνεργού της Μπόγρη, αρχίζει να ερευνά το παρελθόν της Φιλαρέτης, καθώς η διαίσθησή της της λέει ότι αυτή η γυναίκα κρύβει κάτι που όλοι αγνοούν όλοι. Η γερόντισσα έδειξε από την αρχή ότι είχε δύναμη και αποφασιστικότητα. Δεν ήταν πρόθυμη να δώσει την αρχηγία της σε μια τόσο σκληρή καλόγρια όπως η Κασσιανή. Ωστόσο, μόλις έμαθε το μυστικό της Αυξεντίας, σοκαρίστηκε. Κατάλαβε ότι ο Διακοσάββας ήταν μια βόμβα κρυμμένη στα θεμέλια του μοναστηριού.

Αποφάσισε να βοηθήσει την Αυξεντία να θάψει το μυστικό της μια για πάντα. Η Κασσιανή όμως βρήκε τα οστά, έδωσε ένα στον Σαράντο για να εξετάσει το DNA. Η ηγουμένη και η Αυξεντία σύντομα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Το σκάνδαλο που έρχεται όχι μόνο θα τους διαλύσει, αλλά και θα τους φέρει σε αντίθεση με το νόμο. Ο Σαράντος βρίσκεται σε δίλημμα γιατί συνεργάζεται με την Κασσιανή αλλά δεν συμμερίζεται τις μεθόδους ή τις προθέσεις της.

Είναι βαθιά πληγωμένος αφού έμαθε για τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του. Αποφάσισε να φτάσει ως το τέλος, όμως θα βασανιστεί από ένα μεγάλο δίλημμα. Θα μάθει επιτέλους την αλήθεια για τον πατέρα του αν αποκαλυφθούν όλα. Η Αυξεντία και η Ελισάβετ αισθάνονται σύνδεση με την υπόθεση, αν και δεν μπορεί ακόμη να αναγνωρίσει ποια είναι αυτή. Άλλωστε, στον υπολογιστή του πατέρα του είδε φωτογραφίες της νεαρής Άννας, δηλαδή της Ελισάβετ. Φοβάται ότι εξαιτίας αυτής της ανακάλυψς, θα πληγωθούν αθώοι άνθρωποι.

Ταϊλάνδη: Οδηγός έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και φεύγοντας ξέχασε τη γυναίκα του

Θεοδώρα Ρασέλ: Αποχαιρέτησε το 2022 με γuμνό πλάνο από την πίσω όψη της