ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Πώς ο Βίκος χώρισε από τη μητέρα του την Φιλαρέτη;

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Ηγουμένη σκότωσε τον εραστή της, από τον οποίο είχε μείνει έγκυος. Πάνω σε έναν καυγά και ενώ εκείνος θα αμφισβητήσει ότι το παιδί είναι δικό του, η κατά κόσμον Ζωή και αφού μαθαίνει πως εκείνος την κοροϊδεύει και έχει διπλή ζωή, τον σκοτώνει και οδηγείται στη φυλακή. Εκεί θα φέρει στον κόσμο ένα αγόρι, καρπό του παράνομου έρωτα της. Ο μικρός θα δοθεί για υιοθεσία και δεν θα μάθει ποτέ ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Το παιδί αυτό είναι ο Βίκος, που κάποια στιγμή θα θελήσει να ψάξει ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Πώς ο Βίκος χώρισε από τη μητέρα του την Φιλαρέτη;

Έτσι, λοιπόν, ο Βίκος έχει βάλει σκοπό να σκοτώσει τον Πέτρο προκειμένου να εκδικηθεί τον Καστρινό. Τελευταία στιγμή αποφασίζει, ότι αυτός που πρέπει να πεθάνει είναι ο πρώην κολλητός του και ο πλέον ορκισμένος του εχθρός.

Μόνο που σε αυτή την συμπλοκή, το θύμα είναι η Αγγελική και έτσι ο Βίκος επισκέπτεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Γερακιανή γιατί είναι καταρρακωμένος. Συναντά την Ηγουμένη Φιλαρέτη και «λυγίζει» μπροστά της που έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που είχε στη ζωή του και αγαπούσε πολύ. Με αυτόν τον τρόπο και πολλές άλλες συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ τους, η γερόντισσα νιώθει μια μυστηριώδη στοργή για τον Βίκο και αφού κερδίζει την εμπιστοσύνη του, αρχίζει να μαθαίνει πράγματα για τη ζωή του.

Μέχρι να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη, να δούμε και ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου της Ζωής Τσαγκαράκη (Ηγουμένη Φιλαρέτη) έστειλε τελικά το παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα και πώς ο Βίκος κατέληξε στην οικογένεια που τον μεγάλωσε. Για πρώτη φορά θα μάθουμε όλη την τραγική ιστορία του Βίκου.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Αυτός είναι ο πιο καυτός λογαριασμός του Instagram – Δεν χάνει ευκαιρία να… δείχνει τα οπίσθιά της

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Έτσι θα πάρει εκδίκηση απο την Αρετή ο Θανάσης