Μαύρο ρόδο spoiler: Ποιος είναι το καρφί που ψάχνει ο Θέμης

Η κατάσταση στο σπίτι των Καστρινών μεταξύ Θέμη και Αγγελικής έχει εκτραχυνθεί. Η αφορμή για τις εξελίξεις είναι τα σχέδια του Θέμη να επεκτείνει την επιρροή του στον κόσμο της νύχτας στην Πάτρα, ξεκινώντας από το άνοιγμα του στριπτιτζάδικου. Για να πάρει την άδεια χρειάζεται την υπογραφή του γιου του, του Πέτρου, κι αυτό είναι κάτι που έχει βγάλει από τα ρούχα της την Αγγελική, η οποία είναι κάθετα αντίθετη στην προοπτική ο γιος της να βαδίσει στα βήματα του συζύγου της.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ποιος είναι το καρφί που ψάχνει ο Θέμης

Η αίγλη του Θέμη στα μάτια της γυναίκας του έχει προ πολλού ξεθωριάσει και η ανάγκη της να νιώσει επιθυμητή την έχει οδηγήσει στην αγκαλιά του Βίκου, του άσπονδου εχθρού του άνδρα της, με τον οποίον κάποτε διατηρούσαν στενούς φιλικούς δεσμούς.

Τον δεσμό τους υποδαυλίζει και καλύπτει η Κύρα που θέλει με κάθε θυσία να απαλλάξει την οικογένεια της από τον Θέμη. Για να πετύχει τον στόχο της, έχει προσεγγίσει τον Βίκο τον οποίο πιέζει να βγάλει από τη μέση τον γαμπρό της το συντομότερο δυνατό. Ο Θέμης έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Ο τρόπος που η Αγγελική καταφέρνει να ξεφεύγει πάντα από την παρακολούθησή του τον έχει προβληματίσει και τον έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ανάμεσα στους έμπιστούς του υπάρχει κάποιο «καρφί».

Ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα για τα σχέδια του Θέμη είναι ο Παράσχος, ο οποίος, όπως είδαμε εδώ και κάποιον καιρό, βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Βίκο. Είναι αυτός που καλύπτει τις συναντήσεις του Βίκου με την Αγγελική στο ξενοδοχείο και αποπροσανατολίζει συστηματικά τις έρευνες του Καστρινού.

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα του Πετρή;

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Άγριος τσακωμος με Παύλο και Θοδώρα! Ο λόγος;