ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μετα την απόρριψη φεύγει στο Λονδίνο ο Πέτρος!

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Την απόφαση να φύγει τελικά στο εξωτερικό και να αφήσει για πάντα τον έρωτά του για την Ελισάβετ, αλλά και την ίδια, θα αποφασίσει, μετά από ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στην οικογένεια του Πέτρου, για πρώτη φορά θα τον φέρει μεν πιο κοντά με την αγαπημένη του, αλλά ο απαγορευμένος έρωτάς τους δεν θα μπορεί να ευδοκιμήσει.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μετα την απόρριψη φεύγει στο Λονδίνο ο Πέτρος!

Τότε για πρώτη φορά, ο νεαρός θα καταλάβει πως είναι μάταιο να παλεύει να τα βάλει με τον Χριστό και έτσι παίρνει την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική και να ανοίξει επιτέλους το γραφείο του στο Λονδίνο. «Φεύγω στο Λονδίνο, μόνιμα για δουλειά! Δεν γινόταν όμως να φύγω χωρίς να σε αποχαιρετίσω… Δεν αλλάζει τίποτα απ’ όσα νιώθω για εσένα! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου και θα ελπίζω πάντα για ένα θαύμα για εμάς», λέει στην Ελισάβετ και την αποχαιρετά με πόνο καρδιάς.

Ο μόνος που ενθουσιάζεται με την απόφαση αυτή είναι ο Θέμης: «Επιτέλους πήρες τη σωστή απόφαση, γιε μου, να κοιτάξεις το μέλλον σου». Φυσικά, το μυαλό του Πέτρου δεν θα φύγει ποτέ από την Ελισάβετ, όπως και εκείνης, της οποίας ορίζεται η ημερομηνία για την κουρά της. Ομως κάτι μέσα της συνεχίζει να την «τρώει» και ένα γράμμα που θα της στείλει ο Πέτρος από το Λονδίνο θα την κάνει να σκεφτεί σοβαρά την απόφασή της να αφήσει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί για πάντα στον Χριστό.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Ομολογία του Δημοσθένη για την Μαφία και η οργή του Ισίδωρου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει απο τον Αλέξη!