Maestro: Στη δεκάδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά του Παπακαλιάτη – Αποθεώθηκε στο Twitter από τους ξένους χρήστες

To Maestro ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του την Παρασκευή 17 Μαρτίου και πλέον, προβάλλεται σε όλον τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με την ονομασία «Maestro in Blue», έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις μέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να μπει στη σχετική δεκάδα.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol, που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον ιστότοπο που παρέχει κατατάξεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως είναι το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Διαβάστε επίσης: O Παναθηναϊκός φωνάζει για τον Παπαγιάννη- Για τον Γιασικεβίτσιους δεν φώναξε ποτέ… κανείς (vids)

Επίσης, το «Maestro in Blue» έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια. Οι χρήστες στο Twitter αποθεώνουν την πλοκή και το σενάριό του, τις ερμηνείες των ηθοποιών, ενώ την τιμητική του έχει και τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή».

«Είμαι ερωτευμένος με τη μουσική, τη φωτογραφία και την αφήγηση του», «Μόλις ξεκίνησα το Maestro in Blue και ήδη θέλω να μετακομίσω σε ένα ελληνικό νησί», «Πηγαίνετε όλοι να παρακολουθήσετε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, το Maestro in Blue», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Σημειώνεται ότι η σειρά είναι μεταγλωτισμένη σε όλες τις γλώσσες και θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Οι Γιατροί της είπαν ότι θα πεθάνει αλλά όταν βρήκαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ[Φωτογραφία]

Σοφία Βεργκάρα: Η γuμνή φωτογραφία κάτω από τα σκεπάσματα αλά Μέριλιν Μονρόε