Maestro spoiler 14/10: Σάρωσε η σειρά του Παπακαλιάτη … Μεγάλος ο ενθουσιασμός για την υπόθεση, τη σκηνοθεσία και την μουσική …

Πριν ακόμα ξεκινήσει η πρεμιέρα, το Maestro βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των trends της χώρας στο Twitter, κάνοντας προφανή την ανυπομονησία του κοινού για την σειρά που ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι αποτελεί την «καλύτερη δουλειά που έχει κάνει ως τώρα».


Κάποιοι από τους χρήστες του Twitter έγραψαν:

Ιδιαίτερα μεγάλος ήταν και ο ενθουσιασμός για την παρουσία της Χάρις Αλεξίου για την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά 90,1: «Τη Χάρις Αλεξίου τη σκέφτηκα όταν έγραφα το δεύτερο επεισόδιο έτυχε το βράδυ εκείνο και άκουσα την Προσευχή που έχει γράψει και τους στίχους και τη μουσική και έτσι όπως το άκουγα έγραφα και που έφτιαχνε εικόνες.
Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ με αυτό το τραγούδι και εκεί μου ήρθε η ιδέα ότι τι ενδιαφέρον που θα είχε το ρόλο της αρχηγού της οικογένειας της γιαγιάς της Κλέλιας να τον έπαιζε η Χάρις. Την πήρα τηλέφωνο και είχα και άγχος, της είπα θέλω να σας στείλω κάτι να διαβάσετε.

Η ηρωίδα που θα γράψω θα είναι μια γυναίκα που δεν τραγούδησε ποτέ ενώ είχε πολύ ταλέντο στην φωνή της, και δεν τραγούδησε ποτέ γιατί δεν την αφήσανε όταν ήταν μικρή να φύγει από το νησί και γύρισε πίσω απογοητευμένη από έναν έρωτα και έμεινε για πάντα στο νησί και δεν έκανε ποτέ πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο. Το διάβασε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ναι. Και πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετική».

Χρήσιμα tips: Πώς θα κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει πάντα φανταστικά!

Γάτα – Σκύλος: Η ζωή με τα κατοικίδια μας κάνει καλύτερους ανθρώπους