Μ.Δεληθανάση για Κ.Δόξα: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με χτύπησε»

Η Μαρία Δεληθανάση μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έδωσε τη δική της απάντηση τη χθεσινή καταγγελία του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα στην οποία ανέφερε πως «με χτύπησε και με κλείδωσε στο μπάνιο».

Συγκεκριμένα, η κα Δεληθανάση, διέψευσε όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Δόξας, συμπληρώνοντας ότι έχει στοιχεία με τον ίδιο να παραδέχεται ότι την χτύπησε.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν ότι έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα, προφανώς γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε.

​Εμείς δε χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα κι από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες ημέρες», υπογράμμισε αρχικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που της έχει στείλει, ενώ επεσήμανε πως εκείνο που θα τη δικαιώσει περισσότερο είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας.

Θα πας φυλακή: Αγριος καβγάς Κούγια με την ανακρίτρια. Καταγγελία για παράβαση καθήκοντος

Φάρμα πρεμιέρα την Παρασκευή: Δείτε πως υποδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης τους 14 παίκτες video