«Λύγισε» στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να κλάψω – Αυτά που κοροϊδεύαμε…» (vid)

Με τη γιορτή της μητέρας να έρχεται σε δύο ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στην οικογένειά της και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Εγώ πήγα τον Σάκη Ρουβά στην πρώτη γραμμή» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τον δημοφιλή τραγουδιστή (vid)

Μετά από ερώτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τη μητέρα της και τη μητρότητα.

«Εγώ πάντα επειδή ήμουν ένα παιδάκι που ήμουν πολύ εκδηλωτική στη μητέρα μου, και από πολύ μικρή… Με τα τίποτα που μπορεί να είχα για να πάω στο σχολείο… Πάντα σκεφτόμουν ότι θέλω να πάρω κάτι στη μαμά μου, έναν μήνα πριν. Και 7 και 8 χρονών.

Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους. Και με πολλά λόγια και με πολλή εκδήλωση. Όμως πιστεύω ότι όταν αποκτούμε τα δικά μας παιδιά, ξαφνικά λες και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Σαν τη μαμά μας να τη βλέπουμε 3D. Σκέφτεσαι πολλά πράγματα που πάντα της αναγνώριζες αλλά τα βλέπεις τόσο διαφορετικά. Γιατί έχεις πια κι εσύ έχεις βρεθεί από την άλλη πλευρά, που είναι τελείως διαφορετική. Αλλιώς να ‘σαι παιδί, αλλιώς να ‘σαι μαμά. Είναι άλλη οπτική», σημείωσε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτά που έχουμε κοροϊδέψει σαν παιδιά…»

«Και το παιδί σου να μεγαλώσει και να πάει 35 χρονών και να μείνει σε άλλο σπίτι… Η μάνα πάντα περιμένει. Με κοιτάς μέσα στα μάτια Θοδωρή μου και θέλω να κλάψω αλλά μην με κάνεις να κλάψω. Θέλω να κλάψω γιατί πραγματικά, αυτά που μας έλεγαν, αυτά που έχουμε κοροϊδέψει σαν μικρά παιδιά, που μας έλεγαν οι γονείς μας «καλά δεν θα γίνεις κι εσύ μάνα; Θα με καταλάβεις», έτσι είναι… Θέλεις να νιώσεις εκείνη τη μέρα, ακόμα κι αν το παιδί σου είναι 35 χρονών, αυτά τα δύο λόγια!», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καμιά φορά νομίζουμε ότι οι δικοί μας άνθρωποι θα ‘ναι δίπλα μας για πάντα –και δεν μιλάω μόνο για τους γονείς μας, τον οποιονδήποτε-, δεν υπάρχει το για πάντα. Γι’ αυτό πολλές φορές πρέπει να εκφράζουμε πράγματα που τα έχουμε μέσα μας, και οι άλλοι τα έχουν ως δεδομένα, πρέπει να προλαβαίνουμε να τα λέμε, γιατί κανείς δε ξέρει πότε θα πάψει να έχει κάποιον από τους ανθρώπους που αγαπάει κοντά του. Σε όποια ηλικία και να χάσεις τη μάνα σου, ο πόνος είναι πόνος. Τέλος», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ποζάρει με μαγιό μπροστά σε καθρέπτη και «αναστατώνει» (ΦΩΤΟ)

Παπαρίζου: Σαν σήμερα 22 χρόνια πριν, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision με τους Antique (ΦΩΤΟ & VIDEO)