«Λύγισε» on air ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (VIDEO)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός δεν άντεξε και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο όνειρό του.

«Νιώθω υπέροχα για τον “Μισάνθρωπο”, γιατί ήταν ένα στοίχημα το οποίο ήρθε από το υπερπέραν. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι αφόρητα ειλικρινής και δε βάζει νερό στο κρασί του. Ο Μολιέρος ήθελε να σατιρίσει τους ανθρώπους εκείνης της εποχής που ζούνε σ’ έναν ψεύτικο κόσμο και αυτό είναι τόσο γνώριμο σ’ εμάς με τα social media. Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι στα social media, έχουμε αγωνία για τα likes και τους followers», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ίσως έγινα ηθοποιός γιατί δεν μου άρεσε να βλέπω στεναχωρημένα πρόσωπα και ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Ίσως στο σχολείο να ήθελα να είμαι το επίκεντρο, αλλά είχα και μία ντροπαλοσύνη που με κράταγε σε μία ισορροπία. Όταν μπήκα στη δουλειά άρχισα να ζητάω να είμαι το επίκεντρο μέσα από αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή.

Σ’ αυτή την κοινωνία που ζούμε δε μπορώ να μη βάλω νερό στο κρασί μου, όχι γιατί θέλω να επιβιώσω, αλλά γιατί θέλω να έχω την ησυχία μου. Ειδικά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, αν πεις το παραμικρό παραπάνω, παντού θα βλέπεις τίτλους που δεν είναι σημαντικοί. Έχω περάσει όλα τα περίεργα σταδία του να φοβάμαι που με αναγνωρίζουν. Τώρα τα χαίρομαι».

 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε επίσης: «Έχω ξεπεράσει τον φόβο του μικροφώνου, γιατί ξέρω σε ποιες ερωτήσεις δεν θα απαντήσω. Δεν φταίνε τα παιδιά που ρωτάνε. Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί πρέπει να κάνουν κάποιες ερωτήσεις που δεν είναι της στιγμής. Όταν περνάς τη χαρά της πρεμιέρας και σε ρωτάνε κάτι εντελώς άσχετο, λες “παιδιά, καλύτερα να μη σας απαντήσω σ’ αυτό”».

Επιστρέφοντας στον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε ότι ξεκίνησε με ένα όνειρο, χωρίς να έχει την αγωνία να γίνει επιτυχία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και την πρόταση για να συνεργαστούν.

«Ο καλλιτεχνικός διευθυντής μου λέει “μπορεί να έρθουμε σε επαφή με τον Πέτερ Στάιν. Έχει κάνει στο Παρίσι τον “Μισάνθρωπο”. Όταν μου είπαν να κάνουμε τον “Μισάνθρωπο” έπαθα ένα σοκ για τους δικούς μου λόγους και λέω “είμαι μέσα”. Φυσικά και αφιερώνω αυτή την παράσταση που αγαπώ πάρα πολύ. Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά.

Θα ήμουν τρισευτυχισμένος αν σταματούσα και τώρα αυτή τη δουλεία. Ποτέ δεν είχα όνειρο να συνεργαστώ μ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους, να βρεθώ στην Επίδαυρο, να παίρνω τόση αγάπη απ’ τον κόσμο. Έχω όνειρο μόνο να είναι καλά οι άνθρωποι μου και να είμαστε ευτυχισμένοι», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του, Λίνα, και το δέσιμο που έχουν: «Μετά από τόσα χρονιά με τη Λίνα έχουμε μία πολύ ωραία σχέση. Το σημαντικότερο είναι πως με τη Λίνα δε γυρίσαμε ποτέ πίσω να μετρήσουμε τα χρόνια που είμαστε μαζί. Γελάμε πολύ, υπάρχει ένα δέσιμο που δεν καταλαβαίνεις πως συμβαίνει».

Φαίη Σκορδά: «Το ιδανικό είναι να κοιμάσαι αγκαλιά με τον άλλον»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για τη νέα σχέση της Βατίδου – «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά»