«Λύγισε» ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την Κάτια Νικολαΐδου: «Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω…» (vid)

Latest

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στο «Πρωινό» για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, με την οποία συνεργάστηκε τηλεοπτικά στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο». Επίσης, «έσπασε» με λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά όπου την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση»

Και πρόσθεσε: «Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ‘ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου»

«Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω…»

Και συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα: «Ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Κορυφαίο ανέκδοτο με δασκάλα: Ο μισθός της και ο Μπόμπος

46χρονη σε απόγνωση: «Έχω 800 τατουάζ και δεν μπορώ να βρω δουλειά, ούτε καν σαν καθαρίστρια»