«Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη -Τι αποκάλυψε για το ρόλο της Αλίκης και για τον Θανάση Βέγγο

«Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη -Τι αποκάλυψε για το ρόλο της Αλίκης & για τον Θανάση Βέγγο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που υποδύθηκε τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

 

«Νομίζω ότι οποιαδήποτε ηθοποιός επιλεγόταν για τον συγκεκριμένο ρόλο δεν θα περνούσε πολύ καλά. Μπορεί να ήταν πολύ νωρίς για να γίνει η σειρά. Ήταν πολύ κοντά στο θάνατο της Αλίκης» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Δούλεψα πάρα πολύ για τον ρόλο. Διάβασα βιογραφίες, αυτοβιογραφίες (γράμματα), μίλησα με ανθρώπους, είδα φυσικά τις ταινίες της, συνεντεύξεις της. Ήταν ένα ταξίδι που εμένα προσωπικά μου άρεσε» πρόσθεσε.

 

«Αρρώστησα με όλη την κατάσταση. Αρρώστησα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Έχω το σύνδρομο του «καλού παιδιού». Θέλω να είμαι αρεστή και αγαπητή. Ζορίστηκα πάρα πολύ» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. «Με πληγώνει η αρνητική κριτική, όταν γίνεται με κακεντρεχή τρόπο. Με την αρνητικότητα και την κακία δεν ξέρω αν θα συμφιλιωθώ ποτέ» ανέφερε.

 

Η γνωστή ηθοποιός «λύγισε» μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο και τη συνεργασία τους.Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της περιέγραψε: «Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και πολύ υποστηρικτικός. Είναι ένας εκπρόσωπος αυτής της θεατρικής σκηνής και της τέχνης μας, που αυτή θέλουμε να είναι. Αυτή θέλουμε να είναι η τέχνη μας. Αυτός θέλουμε να είναι ο χώρος μας. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος που τον πλαισιώνει» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.»Ήταν γενναιόδωρος. Ο καλός άνθρωπος που αυτό πρέσβευε και μέσα από τις ταινίες του και μέσα από τον ρόλο που επέλεγε» περιέγραψε.

Ανέκδοτο: Κολακευτικά …! Τρελό γέλιο

Χαρδαλιάς: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της συζύγου του (φωτο)