Love Island – Ιωάννα: Έξαλλη η Ιωάννα με την Κλαούντια … που κλέβει τον Κόρκα video

Το twitter έδωσε ρεσιτάλ

Η πρώτη αποχώρηση έγινε εχθές στο «Love Island», το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Παρασκευή (7/10) όταν και τα ζευγάρια αναδιαμορφώθηκαν στη βίλα, με αποτέλεσμα κάποιος να μείνει…
μπακούρι και το ριάλιτι της αγάπης να τελειώσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή.


Και ενώ λοιπόν η διαδικασία των νέων… ταιριασμάτων προχωρούσε η μεγάλη ανατροπή ήρθε! Η Κλαούντια «έκλεψε» τον Γιώργο Κόρκα από την Ιωάννα Τζανή και τον έκανε το νέο της ταίρι. Κάτι που φυσικά εξόργισε τη νέα παίκτρια του Love Island, η οποία και ξέσπασε αρχικά σε δάκρυα.

Εκείνος που έμεινε, όμως, χωρίς ταίρι ήταν ο Θοδωρής και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να αποχωρήσει στα επόμενα δέκα λεπτά από την βίλα του Love Island.

Στη συνέχεια, βέβαια, η Ιωάννα που με τον Γιώργο είχε αναπτύξει «στενή σχέση» αντέδρασε έντονα στην κίνηση της συμπαίκτριάς της, επιτέθηκε λεκτικά στην Κλαούντια κάνοντας πολύ σαφείς τις προθέσεις της για το επόμενο διάστημα στο Love Island. «Να σου πω κάτι!

Είσαι τραγική, κορίτσι μου! Κορίτσι μου, είσαι τραγική! Μόνο αυτό θα σου πω και να μην σε ξαναδώ μπροστά μου».
«Νομίζω κανείς δεν περίμενε ότι η Ιωάννα θα αντιδράσει έτσι μετά από μια “σχέση” δύο ημερών. Βέβαια την καταλαβαίνω σαν γυναίκα, επειδή δεν αντιλήφθηκε πώς έγιναν όλα, δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι και θεώρησε ότι ήταν μαχαιριά στην πλάτη, αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα», ήταν το σχόλιο της Κλαούντια στην κάμερα για την λογομαχία με την Ιωάννα, στην οποία δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι η επιλογή της έγινε με βάση ποιος ήθελε στο τέλος να μείνει στο παιχνίδι και ποιος να αποχωρήσει.

Ήθελε, λοιπόν, ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και τον Θοδωρή (ήταν οι δύο τελευταίοι που έμειναν προς επιλογή και η Ιωάννα διάλεξε τον Γεωργίου) να μείνει ο πρώτος. Όταν, όμως, η Ιωάννα την ρώτησε γιατί δεν επέλεξε τότε τον Γεωργίου, αλλά τον Κόρκα η απάντηση της Κλαούντια ήταν πως δεν έχει κανένα κοινό με τον συγκεκριμένο παίκτη και επειδή όλη μέρα την άκουγε να λέει πως ήθελε εκείνη να είναι με τον Γεωργίου. «Τώρα τον έχεις, γιατί παραπονιέσαι;» της είπε. «Για πλάκα τα λέγαμε, με τον Κόρκα ήθελα να μείνω» ήταν η άμεση απόκριση της Ιωάννας και συμπλήρωσε:

«Ήταν που… ά αυτό που έκανες. Είσαι πολύ σκα…χαρακτήρας! Βλέπουν όλοι και θα φας πολύ κράξιμο» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα προς την Κλαούντια σε πολύ έντονο ύφος.

«Είναι διπρόσωπη η κοπέλα. Είναι φίδι. Αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε μένα και στον Γιώργο Κόρκα δεν νομίζω ότι θα χαλάσει. Θα το αφήσω πάνω του. Ίσα-ίσα τώρα θα δω αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά μαζί του ή όχι», είπε η Ιωάννα Τζανή και ήταν φανερά εκνευρισμένη με την Κλαούντια και τη συμπεριφορά της.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κόρκας προσπαθούσε να την ηρεμήσει. «Στενοχωρήθηκα και για την Ιωάννα που δεν θα την έχω πια στο κρεβάτι μου, αλλά τουλάχιστον η Ιωάννα θα είναι στο παιχνίδι και θα τη βλέπω. Τα έχασα όλα σε ένα βράδυ» είπε στην κάμερα, γιατί δεν θα είναι πια ταίρι με την Ιωάννα, αλλά και επειδή αποχώρησε ο Θοδωρής, ένα από τα φιλαράκια του στη βίλα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οικονομική καταστροφή … Ούτε ένας πελάτης στο μπαρ του το καλοκαίρι, το πουλάει όσο-όσο

Ποιοι είναι τελικά οι μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ;