Λοιμωξιολόγοι: Τα δεδομένα για τη μουσική στην εστίαση και τις επισκέψεις στα γηροκομεία

Αναμένονται αποφάσεις για την εστίαση, αλλά και τα γηροκομεία!

loimoksiologoi:-ta-dedomena-gia-ti-mousiki-stin-estiasi-kai-tis-episkepseis-sta-girokomeia

Ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί αρκετό κόσμο και κυρίως τους ανθρώπους της εστίασης είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την μουσική στην εστίαση! Μάλιστα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς και για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Από εκεί και πέρα θα δημιουργηθεί και ένα χρονοδιάγραμμα «ανοιγμάτων», στην περίπτωση που η Επιτροπή ειδικών διαπιστώσει ότι έχει μειωθεί περαιτέρω το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα.

Πότε θα έχουμε ξανά μουσική στην εστίαση

Η μουσική αναμένεται να επιτραπεί στην εστίαση από τις αρχές Ιουλίου, ενδεχομένως από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τη μείωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Επίσης, στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, θα αποφασιστεί αν θα επιτραπεί οι συμμετέχοντες στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος τέθηκε η πιθανή εξαίρεση από την διεξαγωγή των self-test για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι με ισχύ από τις 15 Ιουνίου.

Τι ισχύει με τα γηροκομεία

Τέλος, για τους οίκους ευγηρίας αποφασίστηκε οι ηλικιωμένοι στους οίκους ευγηρίαςνα δέχονται επισκέπτες υπό όρους και προϋποθέσεις Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες θα επιτρέπονται , όμως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 95% οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές και κατά 85% οι άνθρωποι που διαμένουν εκεί.

Επίσης, οι δικοί τους άνθρωποι που θα τους επισκέπτονται θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν αρνητικό self-test.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η ανάρτηση – καρφί και η απάντηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

XRISTINA MPOMPA

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στο Κολωνάκι λίγες μέρες πριν γεννήσει!