Live News: Σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς

live-news:-sokarismeni-i-mpessy-argyraki-gia-to-spiti-tis-pou-kaike-oloscheros

Live News: Σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς
Όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Στον οικισμό Άνω Πευκενέα, στα Μέγαρα, βρέθηκε η κάμερα του MEGA καταγράφοντας την ολική καταστροφή στο σπίτι της Μπέσσυ Αργυράκη.
Η φωτιά πέρασε πάνω από το σπίτι της και το έκαψε ολοσχερώς. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Ωστόσο η ίδια η τραγουδίστρια και οι συγγενείς της δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Είχαν όλοι απομακρυνθεί από την πυροσβεστική. 

Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν πολλά σπίτια στην περιοχή.
Η κυρία Αργυράκη μιλώντας στο LIVE NEWS θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που «ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ευχηθώ όσοι είμαστε γεροί, τα άψυχα χαλάσματα να έρθουν στη θέση τους και να γίνει αυτό ξανά σπίτι. Όσο είμαστε ζωντανοί…

η ζωη των ανθρώπων και οι ψυχές, αυτό έχει σημασία. Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, θρηνήσαμε αλλά ένα σπίτια, τα συντρίμμια, τα όνειρα πολλών χρόνων. Θέλω να στείλω κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καταστροφές».

«Το σπίτι πρέπει να κάηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ μακριά η φωτιά, όμως αυτή η φωτιά σε συνδιασμό με τον αέρα δεν ξέρεις τι κατεύθυνση θα πάρει», πρόσθεσε.

House of fame: Επική στιγμή στο House of fame – Όταν ο μπαμπάς της Κόνη τα πήρε με τον γαμπρό

survivor-spoiler

Survivor spoiler 22/5: Ψάξαμε και μάθαμε το πρώτο μεγάλο ΥΠΕΡ δώρο του Ατζούν!