Ληστές τρύπωσαν σε χρυσοχοείο στο Καπανδρίτι: «Σήκωσαν» χρυσαφικά, ρολόγια και κοσμήματα!

news

«Κυνηγοί χρυσού», χτύπησαν τα ξημερώματα χρυσοχοείο στο Καπανδρίτι, αφαίρεσαν χρυσαφικά αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ληστές τρύπωσαν σε χρυσοχοείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κλοπή έγινε στις 04:20 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αθηνών – Καλάμου στο Καπανδρίτι. Οι έξι δράστες ξήλωσαν τα ρολά, έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε αυτό όμως δεν εμπόδισε τους κακοποιούς να άδειασαν τις προθήκες αρπάζοντας, χρυσαφικά, ρολόγια και κοσμήματα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι κλέφτες προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο του χρυσοχοείου αλλά δεν τα κατάφεραν, και έφυγαν με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Όπως κατέθεσε η 52χρονη ιδιοκτήτρια στους αστυνομικούς η λεία των κακοποιών ήταν μεγάλη αλλά πάνω στο σοκ που είχε υποστεί δεν μπόρεσε να υπολογίσει την αξία των κλοπιμαίων. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, που κατέγραφαν τις κινήσεις των μελών της συμμορίας.

Το Τ. Α Ωρωπού ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής να ταυτοποιήσουν τους κλέφτες.

Με πληροφορίες από το lawandorder

sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζεται και διαφημίζει στον πλανήτη την Κνωσό!

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μία φρικτή αλήθεια έρχεται στο φως και διχάζει μία οικογένεια.