Λίντσεϊ Πέλας: Το supermodel του Instagram που ξετρελάθηκε με τη Σέριφο

Η Λίντσεϊ Πέλας είναι ένα όνομα που δύσκολα παραβλέπεις στον κόσμο του Instagram. Με μια παρουσία που ξεχωρίζει, έχει κερδίσει τα βλέμματα εκατομμυρίων ακολούθων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και αν δεν είσαι ενεργός χρήστης, είναι πολύ πιθανό να έχεις συναντήσει την εικόνα της κάπου στις σελίδες του koolnews αφού κάθε ανθρώπου την αφορά δέχεται χιλιάδες χτυπήματα.

Στα 32 της χρόνια, η Λίντσεϊ κατάγεται από τη Λουιζιάνα και ζει στο Χόλιγουντ. Ενώ η καριέρα της ως μοντέλο της έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες, το Instagram αποτελεί τον κυριότερο χώρο εκφράσεως της, με πάνω από 8.7 εκατομμύρια ακολούθους. Το σαγηνευτικό της στυλ, σε συνδυασμό με την πληθωρική της εμφάνιση, την έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Φέτος το καλοκαίρι, η Πέλας επέλεξε την Ελλάδα για διακοπές, με τον προορισμό που την εντυπωσίασε περισσότερο να είναι η Σέριφος. Εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τις παραλίες και την ομορφιά, ένα από τα υπέροχα κυκλαδίτικα νησιά, και φρόντισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της τις εντυπωσιακές της στιγμές μέσω selfies και φωτογραφιών.

Αν και το καλοκαίρι τελείωσε και η Πέλας επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι συνήθειες της δεν άλλαξαν. Συνεχίζει να δημοσιεύει εντυπωσιακές selfie φωτογραφίες με μαγιό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των ακολούθων της και διατηρώντας το ενδιαφέρον τους ζωντανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Η τριπλή παιδοκτονία που σόκαρε την Ελλάδα το 1999 – Όταν ο Γιώργος Μεταξάκης έπνιξε τα αγγελούδια του πετώντας τα στο ποτάμι (vid)

Το ανέκδοτο της ημέρας: “Αχ, παππού!”