Light: Η σπάνια εξομολόγηση για την μεγάλη του απώλεια και τα ναρκωτικά – «Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν από 5 χρόνια…»

Ο διάσημος τράπερ Light παραχώρησε πολύ πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις και για τον καβγά του με τον Snik στα περσινά Mad VMA, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές από μικρός, ωστόσο μεγαλώνοντας τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχασε τον πατέρα του.

Ρόλο στη ζωή του έπαιξαν και τα ναρκωτικά, τα οποία πλέον δεν υπάρχουν στην καθημερινότητά του, όμως θέλησε να μιλήσει «ανοιχτά» για όλο αυτό το ταξίδι του, εξηγώντας πως αυτό τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο.

Η εξομολόγηση του Light για τα ναρκωτικά και την απώλεια του πατέρα τουΈχεις «φάει» πολλά σκατά;

Ναι. Από φίλους, από τον εαυτό μου, από συμπεριφορές μου που με έκαναν να κάνω κύκλους και να μην προχωράω. Αλκοόλ, καβγάδες, ναρκωτικά.

Οι γονείς σου τι ρόλο έπαιξαν σε όλο αυτό;

Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν από 5 χρόνια. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια αγγλικών και μένει πλέον στα Γιαννιτσά. Έχω δύο αδερφές και δύο αδερφούς. Κλασικά πράγματα, δεν έχω κάποιο overdramatic story. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο στα 5 μου. Από τότε έμεινα με τον πατέρα μου. Είχαν τις ανησυχίες τους για μένα αλλά με άφησαν να κάνω και τα λάθη μου για να μάθω. Δεν μεγάλωσα μέσα σε μία «φούσκα». Αυτή η πρακτική δε βγάζει λειτουργικούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Ο χαμός του πατέρα σου σού στοίχισε παραπάνω;

Ναι αλλά άργησα να το συνειδητοποιήσω, γιατί ήμουν βυθισμένος στην τοξικότητα. Μου πήρε 3 χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Πρόλαβε να με δει να ανεβαίνω αλλά όχι να με δει στο σημείο που είμαι σήμερα. Είναι ένα από τα πράγματα που με θλίβουν.

Στην ψυχοθεραπεία σε οδήγησε η απώλειά του;

Όταν έχεις θέματα, είτε θα συνεχίσεις να κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου κάνοντας λάθη, είτε θα κάνεις τη δύσκολη δουλειά και θα προσπαθήσεις να λύσεις ό,τι σε τραβάει πίσω. Κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος φίλος, καλύτερος σύντροφος.

Τι συμπεράσματα έβγαλες για τον εαυτό σου;

Είχα αναπτύξει όρια που δεν ήταν πραγματικά. Θεωρούσα ότι δεν ήμουν ικανός για πολλά πράγματα και κατάλαβα ότι έχω την ικανότητα να μην καταφεύγω σε τοξικές συμπεριφορές – ναρκωτικά και «ξύδια» – όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η πειθαρχία και το πρόγραμμα ήταν αυτά που χρειαζόμουν στη ζωή μου.

Έχεις κάνει πολλά drugs;

Πειραματίστηκα, ήμουν λίγο έξαλλος. Σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω κάποιον να πάρει ναρκωτικά, απλώς περιγράφω τη δική μου ιστορία. Ήταν κάτι που ακόμη κι αυτό με σμίλεψε ως άνθρωπο, μία φάση που όμως χαίρομαι που τελείωσε. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό χρειάζεται να έχει ημερομηνία λήξης, ότι έχεις τη δύναμη να βγεις από ‘κει.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της (ΦΩΤΟ)

Έγκυος ξανά; Δεύτερο παιδί για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή