Λήδα Φόστερ: Η 18χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα και οι πολλές αλλαγές στα άφρο μαλλιά της

Μερικούς ανθρώπους είναι λίγο δύσκολο να τους προσδιορίσεις με μία αποκλειστικά επαγγελματική ιδιότητα, χωρίς να τους αδικήσεις. Σε αυτούς ανήκει και η Ματθίλδη Μαγγίρα, που η λίστα των ταλέντων της την καθιστά τρόπον τινά show woman – performer, εκτός από ηθοποιό.

Ένας ακόμη ρόλος, ο πιο απαιτητικός, που κλήθηκε να φέρει σε πέρας και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, είναι αυτός της μητέρας. Η κόρη της, Λήδα Φόστερ, είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2003 έως το 2011, όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Φυσικά, παραμένουν γονείς που έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα την κόρη τους, ενώ διατηρούν και άψογες σχέσεις.

Πλέον, η Πλέον, η Λήδα Φόστερ διανύει τα πρώτα χρόνια μετά την ενηλικίωση, ούσα μόλις 18 ετών. Τρία χρόνια πριν, στα 15 της, εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για απόφαση που πήρε η ίδια, προφανώς με το American dream να μοιάζει άκρως δελεαστικό για ένα έφηβο κορίτσι με όνειρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας: “Με το καλό” – ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Κατερίνα Καινούργιου: ‘Ολοι κοίταζαν στον γάμο τα τρίπατα,γεμάτα κρύσταλλα παπούτσια της! – φώτο