Lockdown – Λιανεμπόριο: Κοσμοσυρροή στην Ερμού στη δεύτερη μέρα λειτουργίας των μαγαζιών

April 6, 2021

Χθες, Δευτέρα 5 Απριλίου άνοιξε ξανά το λιανεμπόριο μετά από μερικούς μήνες με την αγορά να είναι ιδιαίτερα μουδιασμένη. Σήμερα, ωστόσο στη δεύτερη μέρα λειτουργίας των μαγαζιών – με τη διαδικασία click away και click in shop – οι δρόμοι της Αθήνας πήραν ξανά ζωή, με τον κόσμο να σπεύδει να κάνει τα ψώνια του στα αγαπημένα του μαγαζιά.
Οι επισκέψεις των καταναλωτών στα μαγαζιά, όπως προβλέπει η υπουργική απόφαση, θα γίνονται μόνο με ραντεβού και με τη χρήση sms στον αριθμό 13032 για διάστημα τριών ωρών και μόνο μία φορά την ημέρα.

To – και ο Πέτρος Χόντρος βρέθηκαν στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στην Ερμού αλλά και στο Μοναστηράκι όπου υπήρχε έντονη κίνηση με άνδρες και γυναίκες που πήγαν να ψωνίσουν, αλλά και πολίτες που θέλησαν να περπατήσουν στο όμορφο κέντρο της Αθήνας.

Εργαζόμενοι και πελάτες ακολούθησαν πιστά τα μέτρα κατά του κορονοϊού, φορώντας μάσκες προστασίας και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα, στην πλατεία του Μοναστηρακίου υπήρχε και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid tests.
Δες το φωτορεπορτάζ του

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

. Λιανεμπόριο: Κοσμοσυρροή στην Ερμού στη δεύτερη μέρα λειτουργίας των μαγαζιών – -.

Share0

Χάρης Γιακουμάτος: Η αποκάλυψη για τις παίκτριες του Survivor που παραλίγο να πνιγούν στη θάλασσα

Δούκισσα Νομικού: Εντυπωσιάζει στα Κίτρινα (φωτογραφία)