Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Είσαι πολύ άσχημη»

Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Είσαι πολύ άσχημη» Η γνωστή παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα πράγματα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Φαίη Σκορδά 5 χρόνια απο το διαζύγιο με τον Λιάγκα: ”Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα.”

Αυτή τη φορά, η Φαίη Σκορδά θέλησε να παίξει με τα φίλτρα του Instagram, ωστόσο στο πλευρό της είχε τον γιο της Δημήτρη Λιάγκα , ο οποίος της έκανε ένα σχόλιο για την εμφάνιση της, το οποίο από ότι φαίνεται δεν περίμενε.
«Είσαι πολύ άσχημη», ακούστηκε να λέει ο γιος της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια αλλά και τον μικρό να ξεσπάνε σε γέλια.

ΣΠΑΝΙΟ υλικό! Φαίη Σκορδά: Ο ΑΝΤΡΑΣ στο ΚΡΕΒΒΑΤΙ που της ΠΗΡΕ τα μυαλά και δεν την αφήνει να κοιμηθεί!

Αυτό το βίντεο μας ξεσήκωσε διότι είναι διαφορετικό να στο περιγράφουν από το να βλέπεις τη Φάιη Σκορδά να κάνει ναζάκια στο κραββάτι και μάλιστα όχι μόν της.

Το ότι προτιμά και κοιμάται με τον γιο της Δημήτρη μας το έδειξε, το εμπεδώσαμε όπως και το ότι προσπαθεί αν τον κοιμήσει, αλλά ο μιρκός προτιμά να μην κλέισιε μάτι και να κάνει και αστεία στα μαμά του έγονατς της πως είναι…αστεία βλέποντας την στο πλάνο του κινητού τηλεφώνου!

Μια φράση έφτανε για να ψυχρανθούν οι Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδα.

Απόλυτη προτεραιότητα για την Φαίη Σκορδά είναι οι δύο της γιοι και παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί τους όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Φαίη Σκορδά: ”Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου.”

Survivor spoiler: Καψούρης ο Σάκης για τη Μαριαλένα. Όλα τα έκανε για να μπει στο survivor