Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία που τράβηξε τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

χρυσα μιχαλιπουλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της, διά χειρός Λεωνίδα Κουτσόπουλου, και οι φίλοι τους στο Instagram δεν τη χορταίνουν.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, όπου συνηθίζουν να ανταλλάσσουν καλυμμένα μηνύματα και πειράγματα, διασκεδάζοντας τους ακολούθους τους.

Το τελευταίο «κρούσμα» είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η αγαπημένη Ζορζέτ των «Άγριων Μελισσών», η οποία απολαμβάνει μερικές εβδομάδες ξεκούρασης, μέχρι την επιστροφή του καστ στα γυρίσματα τον Ιούλιο, ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται αλλήθωρη, με το σχόλιο «μου είπε έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία…».

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του φωτογράφου, όμως ο σεφ, ο οποίος παραμένει στις επάλξεις μέχρι αύριο οπότε ολοκληρώνεται το «MasterChef 5», δεν άντεξε στον πειρασμό και «καρφώθηκε» μόνος του.

«Πας επάνω δεξιά… Πατάς “επεξεργασία” και στέλνεις-γράφεις τις ευχαριστίες σου στον “φωτογράφο”…ευχαριστώ πολύ» έγραψε κάτω από το σχόλιο της Χρύσα Μιχαλοπούλου, φανερώνοντας την ταυτότητα του «καλλιτέχνη» πίσω από το ενσταντανέ.

 

Χamos

Συµµέτοχοι στις επενδύσεις της ∆ΕΗ οι τοπικές κοινωνίες

Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID

Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID