Λεωνίδας Κακούρης: Το πρώτο του σχόλιο μετά την αποχώρηση από την παράσταση

Ο Λεωνίδας Κακούρης παρακολούθησε τον αντικαταστάτη και φίλο του Γιάννη Νταλιάνη

Ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης πήγε να δει την παράσταση “ο Βασιλιάς Ληρ” μετά την εκκωφαντική αποχώρησή του και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη. Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στα δημοσιεύματα που ακούστηκαν με αφορμή την αποχώρησή του και παρέχοντας δηλώσεις στα ΜΜΕ, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στην παράσταση και να απολαύσει την παράσταση με την κόρη του.

Σε δηλώσεις του στην Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου, ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Γιάννη Νταλιάνη, χωρίς ωστόσο να θέλει να μιλήσει περισσότερο για το θέμα. “Έχω έρθει με την κόρη μου να καμαρώσω τους φίλους και συναδέλφους, που περάσαμε τόσο καιρό μαζί. Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι πολύ φίλος. Κοιτάξτε δεν έχω διάθεση να μιλήσω και να αναπτύξουμε αυτό το ζήτημα. Με πιάσατε και πολύ ξαφνικά. Δεν έχω να πω κάτι. Να είστε καλά καλή συνέχεια” ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης στην κάμερα.

Έτσι, ο Λεωνίδας Κακούρης αποφάσισε να μην επεκταθεί περισσότερο στο θέμα της αποχώρησής του από την παράσταση και να απολαύσει μια βραδιά θέατρο με την οικογένειά του.

Written by admin

Ωχ, ο Τοτός ξαναχτυπά: Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά

Η δύναμη της συκοφαντίας: Όταν η κακόβουλη κριτική γίνεται κινητήρια δύναμη για την επιτυχία