Λένι Κλουμ: Βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της, η 18χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ και σίγουρα θα της κλέψει την δόξα

Η 18χρονη που είναι καρπός του σύντομου γάμου της,με τον Ιταλό επιχειρηματία και επί χρόνια «αφεντικό» της Formula 1 Φλάβιο Μπριατόρε, έχει κάνει από μικρή ηλικία τα πρώτα βήματα στην πασαρέλα.

Έχοντας στο πλευρό της την καλύτερη δασκάλα, κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις και τον Απρίλιο του 2021 σε ηλικία μόλις 17 ετών απέκτησε το δικό της εξώφυλλο για το περιοδικό Glamour.

Μάλιστα, επειδή στο ίδιο περιοδικό είχε φωτογραφηθεί και η μητέρα της στο παρελθόν, η ίδια είχε κάνει ανάρτηση στα social media, όπου ανέφερε το εξής:«Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το πρώτο μου solo εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου που το μοιράζομαι αυτό με τη μαμά μου που ήταν το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού».

Έπειτα, ξεκίνησε να φωτογραφίζεται για άλλα γνωστά περιοδικά όπως τα Elle και Harper’s Bazaar, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για τον οίκο Dior και περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό του Dolce & Gabbana.

Η Χάιντι Κλουμ με το περασμένο έτος με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο περπατούσε τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα και ανέφερε το εξής:

«Χαρούμενα 17α γενέθλια Λένι. Δεν περπατάω μόνη μου σε αυτήν την πασαρέλα. Αν κοιτάξω πολύ προσεκτικά, μπορώ να σε δω να κινείσαι στα δεξιά, ούσα τεσσάρων μηνών. Σε αγάπησα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου».

Μάλιστα, είχε μιλήσει People, λέγοντας για το παιδί της ότι «είναι εκπληκτικό να την βλέπω να δουλεύει. Ερχόταν στις φωτογραφήσεις μαζί μου μια ζωή και δεν φοβάται τις κάμερες. Έχει κάνει τόσα πολλά και το αγαπάει».

Βίκυ Κάβουρα: Γονατίζει και κολάζει και την άμμο

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Ο Νικηφόρος χάνει το μυαλό του, η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.